www.technologieenindustrie.com
Hyundai construction News

Hyundai Construction Equipment Europe benoemt nieuwe Sales Director Material Handling voor West-Europa

HCEE (Hyundai Construction Equipment Europe) maakt de benoeming bekend van Christopher Thompson als nieuwe Sales Director Material Handling voor de Europese markt. HCEE heeft Christopher Thompson aangesteld om de divisie Material Handling van het bedrijf verder te gaan ontwikkelen. Christopher Thompson beschikt over een uitgebreide bedrijfservaring op het gebied van automotive en intern transport - variërend van verkoop, aftersales, rebranding tot dealernetwerkontwikkeling.

Hyundai Construction Equipment Europe benoemt nieuwe Sales Director Material Handling voor West-Europa
Christopher Thompson, Sales Director Material Handling Western Europe, HCEE

In nauwe samenwerking met de vestigingen van Hyundai en het Europese dealernetwerk zal Christopher Thompson leiding gaan geven aan de Europese verkoopafdeling, inclusief alle area salesmanagers van Material Handling en de complete sales backoffice van MH. Hij is verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van commerciële strategieën met aandacht voor samenwerkingen op de lange termijn, terwijl tegelijkertijd de verkoopdoelstellingen van HCEE in Europa worden gerealiseerd. Christopher Thompson is afkomstig uit het VK en zal aan de slag gaan vanuit het Europese hoofdkwartier in Tessenderlo, België.

"Christopher Thompson beschikt over een schat aan zakelijke, industriële kennis. Hij zal aan het hoofd staan van de verkoopdivisie Material Handling en in die hoedanigheid leiding geven aan de Europese divisie. Europa blijft de komende jaren een van de belangrijkste aandachtsgebieden voor de mondiale MH-activiteiten. Er verandert veel in onze sector en de ontwikkelingen volgen elkaar in een snel tempo op. Naast onze toonaangevende Li-ion- technologie en de ontwikkeling van producten die voldoen aan de strenge Stage V-eisen voor diesel, heeft Hyundai Material Handling het extra voordeel dat het de toekomstige technologie synergieën deelt met de bredere Hyundai-bedrijvengroep. Wij zijn blij Chris in onze Hyundai-familie te mogen verwelkomen," aldus dhr. Sun Wook An, hoofd van de Material Handling-divisie bij HCEE.

"De Europese bedrijfsdivisie Material Handling binnen HCEE heeft een stevig fundament gelegd waarop we de komende jaren met succes binnen Europa kunnen gaan groeien. Dit zijn spannende maar ook uitdagende tijden. Ik kijk ernaar uit om de bedrijfsdivisie Material Handling te versterken en te ontwikkelen, samen met mijn team en ons netwerk van zeer enthousiaste dealerpartners in heel Europa. Samen brengen we het Europese succes van Hyundai Material Handling naar een nieuw niveau," aldus Christopher Thompson.

www.hyundai-mh.eu

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 15.000+ IMP-volgers