www.technologieenindustrie.com
Parker News

Parker introduceert de NX8xHM-motorreeks

De nieuwe AC-motor (PMAC) met permanente magneet biedt een kosteneffectieve oplossing voor elektrohydraulische pompen in 48Vdc-bouwvoertuigen, minigraafmachines en stuurtoepassingen en hulpsystemen voor vrachtwagens op de snelweg.

Parker introduceert de NX8xHM-motorreeks

Een van de belangrijkste voordelen van de NX8xHM-motorserie, die beschikbaar is voor accuspanningen van 24 Vdc tot 96 Vdc, is het gemak van implementatie. De beschikbaarheid van vier gaten met schroefdraad aan alle zijden zorgt voor een eenvoudige mechanische montage-interface. Bovendien is de motor klaar voor montage via de directe SAE A-pompmontage-interface (ISO 3019/2 als optie), terwijl aansluitpunten de eenvoudige aansluiting van voedingskabels vergemakkelijken. Het resultaat is een probleemloze installatie die zowel de kosten als de doorlooptijd van het project minimaliseert.

Hoewel ontworpen voor natuurlijke convectiekoeling bij omgevingstemperaturen van -40 °C tot +85 °C, is het mogelijk om het koppel en de vermogensprestaties van de motor te verhogen door eenvoudigweg koude platen aan de zijkanten toe te voegen. Een PT1000 thermische sensor zorgt voor een zeer betrouwbare regeling van de interne temperatuur, terwijl een membraanontluchter dient om interne condensatie te minimaliseren. Belangrijk is dat de IP67-classificatie van de motor en het vermogen om ondergedompeld in olie te werken, een betrouwbare en geruisloze werking ondersteunt.

Wat betreft precisie en herhaalbaarheid stemt de snelheidsfeedback van Sin/Cos de richting van de encoder overeen met de richting van de NX8xHM-motor. Door analoge spanningen met een sinusvorm uit te voeren, kan het signaal worden geïnterpoleerd om een hogere terugkoppelingsresolutie te verkrijgen, wat een voordeel is voor zowel de snelheids- als de terugkoppelingslussen.

Het assortiment NX8xHM modulaire motoren is verkrijgbaar in drie verschillende lengtes voor een nominaal koppel tot 61 Nm, met maximaal 10 wikkelingen per lengte voor een geoptimaliseerde efficiëntie die het toerental aanpast aan de accuspanning. In totaal zijn er negen standaardmotoren verkrijgbaar in het assortiment met toerentallen tot 5000 tpm en een nominaal vermogen tot 10,4 kW. Als geen van de modellen aan de exacte vereisten voldoet, zijn andere motorprestaties op aanvraag verkrijgbaar.

Kom meer te weten over de NX8xHM motor-serie op: https://ph.parker.com/nl/nl/product-list/nx8hm-low-voltage-motor-for-electro-hydraulic-pump-applications.

www.parker.com

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers