www.technologieenindustrie.com
BALLUFF

Balluff krijgt derde maal erkenning van Bosch

Robert Bosch GmbH kent aan Balluff GmbH, sensorspecialist en connectiviteitsprovider uit Neuhausen a. d. Fildern, de status van ‘bevoorrecht leverancier’ toe. Voor Balluff is dit de derde erkenning op rij.

Balluff krijgt derde maal erkenning van Bosch
De onderscheiding wordt toegekend aan leveranciers die door hun specifieke vakbekwaamheid en service in aanzienlijke mate hebben bijgedragen tot het succes van Bosch. Globale flexibiliteit is een basiscriterium voor selectie. De firma Balluff viel op door de talrijke klantspecifieke projecten die ze met succes had gerealiseerd en torende dan ook hoog boven alle andere kandidaten uit.

Het toekennen van deze onderscheiding maakt deel uit van de aankoopstrategie van de Bosch Groep. De onderneming wil zo haar aankoopvolume bundelen en haar leveranciers strategisch organiseren, met als uiteindelijk doel de vereenvoudiging van het aan- en inkoopproces en de maximalisering van het aankoopvolume van alle Bosch-vestigingen wereldwijd dankzij het zogenaamde systeem van ‘bevoorrechte leveranciers’. Bosch herbekijkt jaarlijks de status van bevoorrechte leverancier.

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers