www.technologieenindustrie.com
NSK

NSK brengt nieuwe catalogus rond precisie machinecomponenten uit

De uitgave van een nieuwe editie van de catalogus met precisie machinecomponenten geeft bestaande en nieuwe klanten van NSK een actueel overzicht van het uitgebreide gamma lineaire geleidingen, kogelomloopspindels en monocarriers. In het meer dan 700 pagina’s lange overzicht vindt u daarnaast ook een merkonafhankelijke gids voor de selectie en berekening van de levensduur van lineaire componenten voor installaties of voor toepassingen in de machinebouw.

Zo zijn er bijvoorbeeld 60 pagina's gewijd aan het verstrekken van merkonafhankelijke neutrale informatie over de keuze van de kogelomloopspindels. Deze pagina's vormen een aanvulling op de presentatie van het assortiment kogelomloopspindels van NSK, die nog eens 400 pagina's beslaan.

De hoofdstukken over lineaire geleidingen beslaan meer dan 300 pagina's en bevatten gedetailleerde informatie over de productkeuze en levensduurberekening. Nog eens 140 pagina's zijn gewijd aan de oplossingen van NSK, die bestaan uit: kant-en-klare lineaire assen met lineaire geleidingen (Monocarrier, Toughcarrier); kogelomloopspindels met lagers en toebehoren (zoals sensoren); en tot slot behuizingen en motoradapters.

Het geheel biedt de gebruikers veel meer dan enkel een catalogus, het is ook een uitgebreid overzicht van lineaire geleidingen en aandrijfeenheden met praktijkgerichte technische beschrijvingen en selectiehulpmiddelen.

Nieuw in deze editie zijn de gamma’s die NSK de afgelopen maanden op de markt bracht, zoals de DIN-conforme hoge snelheid kogelomloopspindels voor gereedschapsmachines (geproduceerd conform DIN 69051/ISO 3408) de precisie kogelomloopspindels waarbij de as en moer uitwisselbaar zijn. Voor het eerst is ook de PR/LPR-reeks precisie kogelomloopspindels opgenomen.

Een gedrukte versie kan besteld worden bij NSK, de online download is beschikbaar op www.nsk-literature.com/en/precision-machine-components

In de nieuwe catalogus van meer dan 700 pagina’s toont NSK het complete gamma precisie machinecomponenten voor lineaire beweging voor


NSK brengt nieuwe catalogus rond precisie machinecomponenten uit

 

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers