www.technologieenindustrie.com
British Steel

Tata Steel haalt contract van 1 miljoen pond binnen in Noord Ierland

Door Tata Steel geproduceerde treinrails zorgden er voor dat de twee grootste steden van Noord Ierland weer met elkaar verbonden werden. Dat zorgde op zijn beurt voor een nieuwe bestelling door de Noordierse openbaarvervoersmaatschappij ter waarde van 1 miljoen pond.

Tata Steel haalt contract van 1 miljoen pond binnen in Noord Ierland
                                                  Foto beschikbaar gesteld door Translink

Treinsporen van Tata Steel, met een totale waarde van 2 miljoen pond, zorgden voor de vernieuwing van een deel van de spoorlijn tussen Belfast en Derry-Londonderry. Deze lijn heropende eerder deze maand nadat acht maanden gewerkt werd aan technische verbeteringen en aan de veiligheid.

Er kwam nu een nieuw order binnen bij Tata Steel ter waarde van 1 miljoen pond. “Onze klant Translink is een openbare vervoersmaatschappij uit Belfast. Ze kochten het afgelopen jaar aanvankelijk voor 2 miljoen pond rails bij ons” aldus Account Manager Rail Sector Craig Woodward.
“We kregen daarover extreem goede feedback van Translink, zowel over de kwaliteit van de rails en over onze service. “

Het resultaat van de sterke samenwerking was dat Tata Steel succesvol kon meewerken aan de levering van rails voor de spoorlijnen in het gebied Centraal Belfast en aan het aanvullen van de railvoorraad.

Lets meer dan de helft van de bestelling betreft de HPrail®, de beste en meest performante kwaliteitsrail die in juli 2012 de volledige Network rail-goedkeuring kreeg. De HPrail maakt komaf met slijtage en metaalmoeheid door het contact met het rollend materieel. Dat reduceert het aantal benodigde slijpbeurten en de daaraan verwante kosten.

Craig gaat verder:” We zijn verheugd dat we geselecteerd zijn als belangrijkste leverancier voor dit project. Het toont aan hoe het werken aan een hechte band met de klanten en het doorlopend bewijzen van onze capaciteiten de beste basis is om onze gezamenlijke toekomst te verbeteren.”
Tata Steel haalt contract van 1 miljoen pond binnen in Noord Ierland

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers