www.technologieenindustrie.com
Emerson Industrial Automation

Emerson lanceert Europese mobiele roadshow

Het bedrijf brengt het evenement ook digitaal naar zijn wereldwijde klantennetwerk


Emerson start op 4 november zijn Europese mobiele roadshow, met een interactief mobiel servicecentrum, wat negen maanden door zal lopen in meerdere landen. Het evenement zal tevens virtueel beschikbaar zijn voor diegenen die niet persoonlijk aanwezig kunnen zijn. Bovendien kunnen geïnteresseerde partijen vragen om het mobiele servicecentrum te zien als deze zich in de buurt bevindt.

Het mobiele servicecentrum wordt ook wel de "mobiele bron van innovatie, Emerson oplossingen en technologie" genoemd en is uitgerust met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van digitale transformatie voor machineveiligheid, automatiseringssystemen voor machines en vloeistofregelingen. Zowel persoonlijke als virtuele bezoekers hebben toegang tot materialen en video's waarin nieuwe producten en oplossingen van Emerson worden uitgelicht.


Emerson lanceert Europese mobiele roadshow

Wolf Gerecke, directeur pneumatische productmarketing, demonstreert Emerson’s kernproducten voor IIoT binnen het servicecentrum van het mobiele evenement van Emerson, dat zijn live en digitale tours begint op 4 november.

“Dit mobiele evenement biedt ons een nieuwe manier om in contact te komen met onze klanten en om de innovaties te laten zien die Emerson op de markt brengt”, zegt Wolf Gerecke, directeur pneumatische productmarketing voor Emerson’s Automation Solutions. "Vanwege de huidige reisbeperkingen hebben we een digitaal evenement gecreëerd waarmee we wereldwijd op een nieuwe manier in contact kunnen komen met klanten door een virtuele tour te nemen door het mobiele servicecentrum."

Het mobiele servicecentrum maakt vooraf geplande stops in vele landen. Emerson onderhoudt veilige praktijken met het oog op de wereldwijde pandemie. Er wordt een verscheidenheid aan informatieve video's aangeboden in zowel het mobiele servicecentrum als virtueel, waaronder “Digitale transformatie: gegevens omzetten in bruikbare inzichten met toegepaste IIoT-oplossingen” en “Machineveiligheid in pneumatiek reduceert risico's zonder de productiviteit in gevaar te brengen.”


Emerson lanceert Europese mobiele roadshow

Het Emerson Mobile Event Service Center bezoekt vanaf 4 november verschillende Europese steden. De tourtruck heeft een reeks materialen en video's welke de vorderingen bevatten van het bedrijf op het gebied van digitale transformatie, machineveiligheid en meer worden benadrukt

Voor digitale toegang, een volledige lijst met tourdata en aanvragen voor afspraken gaat u naar de webpagina van de Europese mobiele roadshow op www.emerson.com/innovationroadshow.

https://www.emerson.com/nl-nl/news/automation/20-10-europe-road-show

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 15.000+ IMP-volgers