www.technologieenindustrie.com
FMB

Vooruitblik op de FMB - De toeleverancierbeurs voor de machinebouw

Innovaties en trends in de besturingstechniek - een overzicht

Vooruitblik op de FMB - De toeleverancierbeurs voor de machinebouw
Ongeveer 85 van de verwachte 450 exposanten zullen hun producten en systeemoplossingen op het gebied van de besturingstechniek tonen tijdens de komende toeleverancierbeurs voor de machinebouw (FMB), die van 5 t/m 7 november a.s. wordt gehouden in het Bad Salzuflen Exhibition Centre. Een relatief hoog aantal exposanten presenteert hun aanbod van oplossingen op het gebied van de elektrotechniek, dat uiteindelijk het fundament vormt van de besturingstechniek.

Voor de bezoekers betekent dit dat ze op de beurs een compleet overzicht krijgen van leveranciers, innovaties en trends. Dit wordt niet alleen gegarandeerd door het grote aantal exposerende bedrijven, maar ook door het feit dat mondiale spelers zoals Beckhoff, Mitsubishi, Phoenix Contact en Siemens hun universele productprogramma's presenteren, naast tal van zeer gespecialiseerde middelgrote bedrijven die besturingsoplossingen presenteren die zijn afgestemd op de behoeften van specifieke sectoren of productgroepen.

Vakbezoekers kunnen uitkijken naar diepgaande, concrete technische discussies en uitgebreide informatie, aangezien de FMB is ingericht als een interactieve beurs, gericht op de directe uitwisseling van kennis en ideeën tussen producenten en gebruikers. Het is juist dit concept dat wordt gewaardeerd door de bezoekers die naar het event komen met specifieke projecten en vragen.

De onderwerpen die op de stands van de besturingsspecialisten zullen worden besproken, vloeien voort uit de specifieke wensen van de bezoekers. Deze technische discussies omvatten onderwerpen als de keuze van een besturingsconcept en de geschikte communicatienorm. Het probleem van de integratie van veiligheidsfuncties zal ook regelmatig ter sprake komen, waarbij niet alleen de experts op het gebied van besturingstechniek oplossingen zullen aandragen, maar ook gespecialiseerde leveranciers van componenten voor mechanische veiligheid, zoals de bedrijven Pilz en Sick.

FMB - de toeleverancierbeurs voor de machinebouw, biedt bezoekers niet alleen een uitgebreid overzicht van de "status quo" op het gebied van de besturingstechniek, maar tevens een visie op de toekomstige ontwikkelingen van deze discipline. De leden van het vooraanstaande cluster "Intelligent Technical Systems – It’s OWL" zullen op een speciale expositie de tussentijdse resultaten presenteren van hun gezamenlijke onderzoeksactiviteiten. Hier kan de bezoeker toekomstige concepten op het gebied van besturings- en automatiseringstechniek live ervaren en kan ter plekke worden deelgenomen aan discussies met de ontwikkelaars.

Een actuele lijst van FMB exposanten kan online worden bekeken en kan worden gedownload op www.fmb-messe.de

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers