www.technologieenindustrie.com
Southco

Southco introduceert nieuwe stijlvolle, corrosiebestendige roestvrijstalen positioneringsscharnier

Southco heeft zijn succesvolle E6 Constant Torque Position Control-scharnierreeks uitgebreid met een corrosiebestendige, gegoten roestvrijstalen versie die een superieure duurzaamheid biedt in zware buitenomstandigheden. Met zijn stijlvolle, zeer gepolijste afwerking en krachtige koppel, heeft het E6 Constant Torque Position Control-scharnierscharnier een verfijnde uitstraling en biedt het langdurige, onderhoudsvrije prestaties.

Southco introduceert nieuwe stijlvolle, corrosiebestendige roestvrijstalen positioneringsscharnier

De E6 Constant Torque Position Control-scharnieren bieden een betrouwbare positionering met consistente bedrijfsinspanninge. Ze elimineren de noodzaak van gasveren of andere secundaire ondersteuningscomponenten om deuren of panelen in positie te houden. Southco's E6 Constant Torque Position Control-scharnieren zijn vooraf ingesteld tijdens het productieproces en garanderen prestaties zonder aanpassing voor de levensduur van de meeste toepassingen.

Productmanager Stewart Beck voegt hieraan toe: “Het roestvrijstalen E6 Constant Torque Position Control-scharnier is een premium product dat maximale corrosieweerstand en een stijlvol, gepolijst uiterlijk biedt. Het ergonomische en aantrekkelijke E6-scharnier is ideaal voor toepassingen voor maritieme, medische en voedselapparatuur.”

Ga naar www.southco.com voor meer informatie over de functionaliteit van E6 Constant Torque Position Control-scharnieren of e -mail naar de 24/7 klantenservice op This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 15.000+ IMP-volgers