www.technologieenindustrie.com
Delta Electronics

Delta stelt industriële verlichtings- en gebouwautomatiseringsoplossingen voor op Light + Building 2022

Delta, een wereldwijd toonaangevend producent van oplossingen inzake energievoorziening en thermisch beheer, neemt deel aan de vakbeurs Light + Building 2022 in Frankfurt, Duitsland, van 2-6 oktober. Delta’s Building Automation Business Group zal haar verlichtingsoplossingen tentoonstellen, waaronder een groot gamma aan robuuste industriële verlichtingsproducten voor ruwe omgevingen, intelligente straatverlichting, lichten voor de visserij en ATEX-producten.

Delta stelt industriële verlichtings- en gebouwautomatiseringsoplossingen voor op Light + Building 2022

Delta zal ook met trots zijn state-of-the-art U+ Care222 desinfectieproductenserie en geïntegreerde controlesystemen voor de binnenluchtkwaliteit demonstreren, die nieuwe normen stellen voor de efficiëntie van gebouwen en de gezondheid van de bewoners. Ook de intelligente gebouwbeheeroplossingen van Delta zullen ter plaatse aanwezig zijn. Deze werden ontworpen om de realisatie van energie-efficiënte gebouwen met een lage koolstofemissie mogelijk te maken met het oog op een klimaatneutrale toekomst.

Bill Lo, General Manager van Delta's Building Automation Business Group, vertelt het volgende: 'Delta's business unit Building Automation is een gevestigde leverancier van gebouwoplossingen. Naast industriële verlichtingen met uitstekende prestaties en energiebesparingskenmerken bieden we ook professionele verlichtingen voor commercieel gebruik aan van Amerlux en gebouwbeheeroplossingen met netwerkintegratie van Loytec. Klanten hebben verder de keuze uit oplossingen van Delta Controls, de merknaam van Vivotek voor digitale beveiliging, en cloudgebaseerde beeldmonitoringservices van March Networks. De verkrijgbaarheid van deze gereputeerde merken binnen Delta's Building Automation Business Group biedt onze klanten de flexibiliteit en de reikwijdte die ze nodig hebben om te kunnen beantwoorden aan de doelstellingen inzake energie en gezondheid van hun gebouw.'

Bijzonder efficiënte en robuuste verlichting voor ruwe omgevingen
Delta's verlichtingsoplossingen worden door EMEA-klanten consequent uitgekozen vanwege de betrouwbaarheid, de kwaliteit en het milieuvriendelijke ontwerp. De industriële verlichtingsoplossingen van Delta zijn geschikt voor toepassingen zoals parkeer terreinen, warenhuizen, productielijnen en fabrieken, omdat ze gebaseerd zijn op Delta's uitstekende stroombeheertechnologie en professionele en aantrekkelijke ontwerpen combineren. De Staccato-reeks high-bay armaturen – die eerder dit jaar werd gelanceerd – is gemaakt van zorgvuldig geselecteerde, keramisch ingevatte leds met een hoge thermische geleidbaarheid en substraten van aluminiumlegering met een uitstekende thermische geleidbaarheid. Dankzij het slimme ontwerp van de armatuurbehuizing met zijn erg goede warmteafvoer kan de Staccato-reeks effectief functioneren, zelfs in extreme omgevingstemperaturen van 90° Celsius. Dit maakt ze geschikt voor gebruik in omgevingen met intense hitte, zoals hoogovenzones in staalfabrieken.

Gezonde gebouwen
Delta's state of the art U+ Far-UVC-desinfectietoestellen, de Care222®-reeks, zijn ontworpen om mensen en gebouwen veilig te houden. De Care222®-reeks is ideaal voor het desinfecteren van lucht en oppervlakken en heeft een uitstekend bacteriostatisch effect tegen infectievirussen zoals Covid-19. Onderzoek toont aan dat het Far-UVC 222nm-licht het DNA en de eiwitstructuur van virussen en bacteriën vernietigt, met een efficiëntie van 99%. Het licht wordt geabsorbeerd door de stratum corneum van de huid, waardoor het DNA van menselijke cellen niet bereikt. Het is bijgevolg veilig voor het menselijk lichaam en kan worden gebruikt in verschillende omgevingen, onder andere ziekenhuizen, banken, fabrieken, ingangen en uitgangen van winkels, wachtkamers en liften.

Probleemloos gebouwbeheer en dito gebouwregeling
In de tentoonstellingsruimte voor gebouwbeheer en gebouwregeling kunnen bezoekers de L-PAD7 van LOYTEC ervaren, die regeling, sensor- en beheerfuncties combineert, naast de O3 Edge van Delta Control Inc., die gebouwregeling en intelligente all-in-one sensorfuncties combineert. Deze flexibele en schaalbare gebouwbeheer- en gebouwregelingsystemen tonen Delta's toonaangevende innovatie inzake gebouwautomatiseringsoplossingen aan.

Delta verwelkomt bezoekers om de toonaangevende oplossingen inzake industriële verlichting en gebouwautomatisering te komen ervaren op de Light + Building-beurs van 2022, in hal 4.1, stand H21, van 2-6 oktober.

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers