www.technologieenindustrie.com
OMRON News

OMRON VOEGT ESD- EN CLEANROOM-MODELLEN TOE AAN DE I4L SCARA-ROBOTSERIE

Nieuwe i4H SCARA-robots van OMRON zijn geoptimaliseerd voor ESD- en cleanroom-omgevingen, bijvoorbeeld in de digitale en automobielindustrie, zoals de productie van halfgeleiders.

OMRON VOEGT ESD- EN CLEANROOM-MODELLEN TOE AAN DE I4L SCARA-ROBOTSERIE

De i4H SCARA-robots van OMRON zijn de perfecte oplossing voor industriële automatiseringstoepassingen waarbij zware payloads met precisie en snelheid moeten worden gehanteerd. De nieuwste i4H SCARA ESD-modellen (elektrostatische ontlading) zijn ontworpen om de opbouw van statische elektriciteit te voorkomen die gevoelige elektronische componenten kan beschadigen, terwijl de cleanroom-modellen voldoen aan de strenge eisen van omgevingen die zeer lage deeltjesemissies vereisen, zoals in de farmaceutische, medische of halfgeleiderindustrie.

De nieuwe ESD- en cleanroom-modellen worden geleverd met de vertrouwde functies van de i4H, en gebruikers kunnen de robot eenvoudig programmeren als onderdeel van de totaaloplossingen voor industriële automatisering van OMRON, waaronder vision, beweging, input, output en veiligheid met de OMRON'S Sysmac-programmeersoftware, allemaal via een EtherCAT-verbinding.

De belangrijkste kenmerken en voordelen van de i4H zijn:
  • Laadvermogen van 15 kg
  • Opties met een bereik van 650 mm, 750 mm en 850 mm voor tafel- of wandmontage
  • Geïntegreerde robotcontroller NJ-R voor toepassingen met meerdere robots met EtherCAT-modellen
  • Standalone Ethernet-modellen
  • Voedselveilige, ESD- en cleanroom-modellen
  • Snelle cyclustijd met een ongekende reeks bewegingen en herhaalbaarheid

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers