www.technologieenindustrie.com
Southco

DE NIEUWE COMPACTE ELEKTRONISCHE DRAAIVERGRENDELING VAN SOUTHCO: STERKE BEVEILIGING IN EEN KLEIN FORMAAT

Southco breidt haar R4-EM gamma van elektronische draaigrendels uit met een compacte versie met geavanceerde intelligentie.

DE NIEUWE COMPACTE ELEKTRONISCHE DRAAIVERGRENDELING VAN SOUTHCO: STERKE BEVEILIGING IN EEN KLEIN FORMAAT

De nieuwe R4-EM-05 elektronische draaigrendel van Southco combineert een afgeschermde elektronische vergrendeling met een verhoogde veiligheid, zonder in te boeten aan kracht of functionaliteit. Zo vormt het een ideale oplossing voor toepassingen waar weinig ruimte beschikbaar is. 

De lichtgewicht R4-EM-05 elektronische draaigrendel is ontworpen met geïntegreerde grendel- en deurstatus sensoren. Dat biedt een betrouwbare beveiliging en bewaking op afstand voor systemen in drukbezochte ruimten, zoals self-service toepassingen en mobiele medische apparatuur. De draadloze verbinding maakt het gemakkelijk om de vergrendeling aan te sluiten op bestaande software, bijvoorbeeld voor onbetwistbare statusrapportage. De R4-EM-05 is verder energiezuinig en trekt weinig stroom. De grendel is ontworpen om op batterijen te werken en is verkrijgbaar met een optionele mechanische bediening.

De R4-EM-05 elektronische draaigrendel beschikt over een verborgen, push-to-close oplossing voor toegangscontrole. De grendel is uitermate geschikt voor de vele industriële toepassingen waar de ruimte beperkt en toegang op afstand noodzakelijk is. De R4-EM-05 biedt een verbeterde en intelligente beveiliging zonder in te boeten op de kwaliteit en kracht van de mechanische vergrendeling.

Het gamma R4-EM elektronische draaigrendels combineert het gemak van elektronische toegangscontrole met de veiligheid van een bewezen draaigrendel, bovendien in een compacte en geïntegreerde behuizing. De eenvoudige push-to-close werkwijze en de elektronische bediening vereenvoudigen de toegang voor een groot aantal toepassingen. Het R4-EM gamma is verkrijgbaar in

verschillende materialen voor binnen- en buitengebruik, met optionele microswitch en een vertraagde hervergrendeling. Dit houdt de deuren ontgrendeld bij cycli van handmatig openen en sluiten.

Mike Fahy, commercieel productmanager: "De R4-EM-05 elektronische draaigrendel is voorzien van

verbeterde elektronische intelligentie samen met extra mechanische functies in een kleine behuizing, waardoor het een ideale oplossing is voor kleine lade- en deurpaneeltoepassingen in kluizen, medische apparatuur en andere self-service kiosken."

Voor meer informatie over de Electronic Access Solutions (EAS) van Southco bezoekt u southco.com  of u kan een e-mail sturen naar de 24/7 klantenservice via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers