www.technologieenindustrie.com
Southco

SOUTHCO INTRODUCEERT NIEUWE R4-50 HEAVY-DUTY ELEKTRONISCHE DRAAISLUITING MET GEÏNTEGREERDE SENSOR

Southco heeft een nieuwe R4-50 Heavy-Duty elektronische draaisluiting geïntroduceerd met een geïntegreerde sensor en afgedichte elektronische bediening. Hiermee wordt de lijn draaisluitingen verder uitgebreid met opties die meer veiligheid en toegangscontrole op afstand bieden - ideaal voor veeleisende omgevingen.

SOUTHCO INTRODUCEERT NIEUWE R4-50 HEAVY-DUTY ELEKTRONISCHE DRAAISLUITING MET GEÏNTEGREERDE SENSOR

De nieuwste toevoeging aan de serie Heavy-Duty draaisluitingen van Southco biedt een hoge mate van veiligheid, een zeer snelle bediening en een uitzonderlijke levensduur. De R4-50 is ontworpen voor toepassingen waarbij duurzaamheid en betrouwbaarheid van cruciaal belang zijn. Als FMVSS 206-compatibele oplossing voor deurbevestiging met hoge sterkte, is de R4-50 gemaakt voor last-mile-leveringstoepassingen waarbij constant gebruik en onvoorspelbare omstandigheden de norm zijn.
 
De nieuwe R4-50 combineert deze eigenschappen met elektronische activering en bewaking om de deurbeveiliging te verifiëren. De grendel sluit bij hoge belasting zeer betrouwbaar in minder dan een seconde. Dankzij de elektronische toegangstechnologie kunnen gebruikers de draaisluiting te allen tijde gemakkelijk op afstand bedienen. De geïntegreerde sensor communiceert wanneer de dagschoot gesloten is en de deuropener aanwezig is om te bevestigen dat de deur vergrendeld is. Het gehele elektronische bedieningssysteem is afgedicht als bescherming tegen omgevingsinvloeden.
 
Dit alles wordt geleverd in een apparaat dat is gemaakt om lang mee te gaan. Met een levensduur die vijf keer langer is dan die van andere elektronische draaisluitingen, vormt de R4-50 Heavy-Duty draaisluiting na installatie jarenlang een betrouwbare oplossing, zelfs in de meest veeleisende omgevingen.
 
Ga voor meer informatie over de R4-50 Heavy-Duty draaisluiting naar Southco.com of stuur een e-mail naar de 24/7 klantenservice op This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

www.southco.com

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers