www.technologieenindustrie.com
Conrad News

Bouwen en renoveren met techniek van Conrad

Alles voor de bouwplaats van één platform: efficiënt en veilig werken met professioneel gereedschap van toonaangevende fabrikanten.

Bouwen en renoveren met techniek van Conrad

Meer efficiëntie en veiligheid bij nieuwbouw en renovatie: bestel professioneel gereedschap van toonaangevende fabrikanten, verzameld op één platform op het Conrad Sourcing Platform.

  • 3M: een garantie voor meer veiligheid bij elke toepassing
  • Bosch: één accu voor iedereen – flexibiliteit voor elke taak
  • Fein: één apparaat, 1000 toepassingen

Al 100 jaar alles voor techniek en elektronica en tegenwoordig hét inkoopplatform voor succesvol inkopen van technische benodigdheden. "Zakelijke klanten krijgen bij ons precies wat hun projecten of bedrijf tot een succes maakt - vooral op het gebied van bouw en renovatie", aldus Michael Schlagenhaufer, Senior Director Core Electronics bij Conrad Electronic. "Ons platform biedt namelijk kwalitatief hoogwaardig en robuust gereedschap en het inkoopproces verloopt soepel, zodat de bouwprofessionals zich kunnen concentreren op wat werkelijk belangrijk voor ze is."

Garantie voor meer veiligheid bij elke toepassing
3M breidt al jarenlang het assortiment op het gebied van veiligheid op het werk, op het Conrad Sourcing Platform uit. 3M profileert zich als traditioneel Amerikaans bedrijf dat bijdraagt aan een veilige werkomgeving. Toen Neil Armstrong voet op de maan zette, bestond een deel van zijn uitrusting al uit 3M-producten. Tegenwoordig zijn de innovaties van 3M terug te vinden in bijna alle gebieden van de maatschappij, o.a. in werk, geneeskunde en techniek. Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie: professionals in de bouw worden bij uitstek geconfronteerd met complexe taken en staan daarbij bloot aan tal van gevaren. Denk bijvoorbeeld aan hoofd- en oogletsel, risico van gehoorbeschadiging, vallen van hoogte, gevaarlijke stoffen of UV-straling. 3M zet zich elke dag in om deze gezondheidsrisico's te minimaliseren en doet dat door oplossingen voor arbeidsveiligheid en draagcomfort verder te optimaliseren.

Eén accu voor iedereen – flexibiliteit voor elke taak
Taken zijn flexibel uit te voeren met snoerloze gereedschapssystemen waarbij één accu geschikt is voor elk gereedschap. Daartoe heeft Bosch Professional het merkoverstijgende accusysteem AMPShare opgericht. Dankzij AMPShare is één enkele 18 V-accu geschikt voor gereedschap van tal van bekende fabrikanten die samen de alliantie vormen. De lijst met partnermerken groeit steeds verder. Daardoor kunnen bouwprofessionals steeds meer gereedschap gebruiken met slechts één accusysteem. Ze bouwen hun verzameling 18 V-gereedschap daarmee stap voor stap uit.

Eén apparaat voor 1000 toepassingen
De snoerloze Multimaster-modellen 500, 700 en 700 1.7 van FEIN zijn ook verkrijgbaar voor het 18 V- accusysteem van AMPShare. Zagen, schuren, polijsten, slijpen, vijlen, schrapen, snijden en reinigen: de Multimaster van FEIN is al meer dan 50 jaar overal ter wereld succesvol in speciale toepassingen voor timmerwerk, meubelbouw en interieurbouw, en ook in metaal- en werktuigbouw.

Meer informatie over bouwen en renoveren en de gepresenteerde use-cases van deze merken vindt u hier.

www.conrad.com

 

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers