www.technologieenindustrie.com
Southco

SOUTHCO INTRODUCEERT NIEUWE TM-10-101-24 DEURKLINK

De op de deur gemonteerde grendel kan worden bediend met een simpele druk op de knop en een soepele kwartslag, zodat de grendel niet per ongeluk opengaat, zelfs niet onder zware belasting of in onvoorspelbare omgevingen.

SOUTHCO INTRODUCEERT NIEUWE TM-10-101-24 DEURKLINK

Vervaardigd uit roestvrij staal 316 en elektrolytisch gepolijst tot een gladde afwerking, biedt de nieuwe TM-10-101-24 deurklink ook een superieur bedieningsgevoel en esthetiek. Dit intuïtieve en toch veilige ontwerp wordt gecombineerd met een mooie en duurzame constructie om een hoogwaardige uitstraling en bedieningservaring te bieden die eindgebruikers in positieve zin zal opvallen.
 
De TM-10-101-24 deurgrendel is ideaal voor toepassingen zoals zwemdeuren op boten, waar gebruikers een combinatie van veiligheid, gebruiksgemak en esthetiek nodig hebben. De elektrolytisch gepolijste afwerking en roestvrijstalen constructie zorgen ervoor dat het er glad uitziet en aanvoelt, ondanks langdurige blootstelling aan zout water. De houder van de grendel bevat ook een nylon inzetstuk om het bedieningsgevoel verder te verbeteren en slijtage aan componenten te verminderen. Dankzij de drukknopbediening blijft de grendel veilig in ruw water en wordt hij niet geactiveerd, zelfs niet als vracht of bemanning er per ongeluk tegenaan botsen.
 
Door de opbouwmontage is de TM-10-101-24 deurgrendel eenvoudig te integreren in een grote verscheidenheid aan ontwerpen. Het afgeronde buitenprofiel vermindert ook de vangpunten, zodat er minder kans is dat uitrusting of kleding eraan blijft haken. Dit verhoogt de veiligheid van passagiers en bemanning.
 
www.southco.com

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers