www.technologieenindustrie.com
Seco Tools

Seco lanceert een nieuwe wereldwijde website Robuuste content en een geoptimaliseerde gebruikerservaring begeleiden fabrikanten naar verspaningsoplossingen

Seco Tools, een toonaangevende wereldwijde leverancier voor verspaningsoplossingen voor frezen, draaien, boren en beitelhouders heeft recent een nieuwe wereldwijde website gelanceerd. Deze website, www.secotools.com, dient om fabrikanten naar verspaningsoplossingen te leiden. De nieuwe secotools.com helpt klanten om hun productiviteit te verbeteren en door complexe metaalbewerkingsprocessen te navigeren. Dit gebeurt door toegang te bieden tot robuuste productinformatie en technische informatie, de beste hulpmiddelen in de branche en ondersteuning, en dat allemaal op een plek. "Bij Seco begrijpen we dat fabrikanten snelle en betrouwbare oplossingen nodig hebben voor uitdagingen in hun metaalbewerking, omdat de markt vandaag de dag heel concurrerend is," zegt Lars Bergstrom, CEO van Seco Tools. "Door de nieuwe secotools.com kunnen onze klanten gemakkelijker de producten en ondersteuning vinden die zij nodig hebben om hun productiviteit te verbeteren."

Seco lanceert een nieuwe wereldwijde website  Robuuste content en een geoptimaliseerde gebruikerservaring begeleiden fabrikanten  naar verspaningsoplossingen
018371_HQ_IMG_Key_Visual_Dotcom_RGB.jpg

De website heeft een efficiënte zoekmachine en navigatie, zodat de gebruikers altijd en vanaf elk apparaat snel en gemakkelijk vinden wat ze zoeken. De verbeterde zoekfunctie helpt klanten om snel oplossingen te vinden, door gereedschappen en snijstrategieën op te zoeken die op hun behoeften zijn afgestemd.

Een van de krachtige nieuwe functies van de website is Suggest, een geavanceerde online productselectietool. Deze tool begeleidt onderdelenfabrikanten naar de juiste verspaningsoplossingen, die perfect passen bij de vereisten van hun unieke toepassing. Op basis van de gegevens die de gebruiker invoert, stelt Suggest snel een aanbeveling van al het benodigde gereedschap samen en toont het de aanbeveling aan de gebruikers.

Gebruikers profiteren van de nieuwe Seco Online Store op de website: hier kunnen ze probleemloos, snel en gemakkelijk bestellen. Klanten kunnen hun productiviteit verbeteren door snelle toegang tot informatie over producten, prijzen, kortingen en lokale leverbaarheid. De Store biedt klanten ook inzicht in de status van hun bestelling, de verzending en de bestelgeschiedenis.

Er zijn nog meer functies, zoals een gedeelte met nieuws en evenementen waardoor klanten en partners op de hoogte kunnen blijven door middel van het laatste nieuws, artikelen en evenementen. Daarnaast is er een downloadcentrum dat de beste hulpmiddelen voor verspaning in de branche heel toegankelijk maakt.

Het ontwerp van de website is flexibel en aanpasbaar en kan daardoor optimaal worden bekeken op diverse apparaten. Het maakt niet uit of gebruikers de website bezoeken met een computer, laptop, smartphone of tablet.

Om de nieuwe website van Seco Tools te bekijken, bezoekt u www.secotools.com.

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers