www.technologieenindustrie.com
Seco Tools

Nieuwe TP3501 - Veilige en betrouwbare kwaliteit met detectie van gebruikte snijkanten van Seco

Seco Tools heeft het assortiment op Duratomic-technologie gebaseerde TP-kwaliteiten uitgebreid met TP3501, een kwaliteit die een optimale toepassingsveiligheid biedt. De nieuwe kwaliteit is ideaal voor toepassingen in staaldraaien met zware onderbrekingen, minder stabiele machines, kleine inwendige eigenschappen of instabiele omstandigheden door de vorm of afmeting van het werkstuk.

Nieuwe TP3501 - Veilige en betrouwbare kwaliteit met detectie van gebruikte snijkanten van Seco
HQ_IMG_TP3501

TP3501 voegt zich bij de TP2501, TP1501 en TP0501, en maakt daarmee het aanbod van kwaliteiten voor staaldraaien compleet. De TP3501 is voorzien van de nieuwste op Duratomic-technologie gebaseerde bekledingen. Dit zorgt voor hoge en betrouwbare prestaties in specifieke snijmaterialen en toepassingen. Duratomic-technologie werd in 2007 door Seco geïntroduceerd als de eerste op α-gebaseerde
Al2O3 -bekleding en beïnvloedt de componenten van de bekleding op atoomniveau, om betere mechanische en thermische eigenschappen te verkrijgen. De technologie verbetert de prestaties door taaiheid en hardheid in balans te houden.

De nieuwe TP-kwaliteit is ook voorzien van Seco's EDGE INTELLIGENCE-concept: een integratie van uitgebreide ervaring met en kennis van hoogwaardige snijplaten, die ervoor zorgt dat elke snijkant telt. De kwaliteit beschikt over detectie van gebruikte verchroomde snijkanten, waardoor het voor een gebruiker direct duidelijk is wanneer een snijkant al gebruikt is, en mogelijk afval wordt gereduceerd.

Het uitgebreide assortiment voor TP3501 omvat bijna 400 snijplaten met veel verschillende beschikbare geometrieën, inclusief de alom inzetbare M6.

Neem voor meer informatie over TP3501 contact op met een lokale Seco-vertegenwoordiger of bezoek onze website:https://www.secotools.com/en/Global/Products/Turning/General-Turning/New-Duratomic-TP3501/

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers