www.technologieenindustrie.com
MAPLESOFT

MapleSim Connectivity Toolbox voor verbetering en uitbreiding van Simulink

modellen

MapleSim Connectivity Toolbox voor verbetering en uitbreiding van Simulink
Vlak na het uitbrengen van MapleSim kondigt Maplesoft de beschikbaarheid van de MapleSim Connectivity Toolbox aan. Dit nieuwe product maakt het voor gebruikers mogelijk om hoogperformante MapleSim-modellen naar Simulink te exporteren, om zo te profiteren van de intuïtieve, multi-fysische modelleeromgeving van MapleSim als onderdeel van hun totaalpakket.

Door het gebruik van de toolbox worden de hoog performante en betrouwbare MapleSim modellen voor een naadloze opname in Simulink-diagrammen automatisch omgezet naar S-functieblokken. Modellen die op deze manier zijn gemaakt zijn zeer efficiënt. Dit komt door de symbolische preprocessing en geoptimaliseerde codegeneratie van MapleSim. Voor veel systemen is het gebruik van MapleSim voor het maken van het oorspronkelijke model de enige manier om een simulatie te creëren die snel genoeg is voor gebruik in realtime applicaties. Daarnaast maakt deze toolbox het voor ingenieurs mogelijk om hun modellen beter te begrijpen en gemakkelijker te hergebruiken, door de mogelijkheden van MapleSims analyse-instrumenten en de ontwerpdocumentatie.

“De MapleSim Connectivity Toolbox zorgt ervoor dat technici hun modellen in minder tijd en eenvoudiger kunnen samenstellen,” legt Laurent Bernardin, Hoofdwetenschapper en Vicepresident van Research and Development bij Maplesoft uit. “Met MapleSim kunnen gebruikers de complexe delen van hun modellen gemakkelijker opbouwen, en zo betere resultaten behalen. Dit betekent niet alleen een significante tijdsbesparingen. Het maakt het tevens voor ingenieurs mogelijk om hun Simulink-modellen op manieren te verbeteren en uit te breiden die zonder MapleSim zeer lastig, of soms zelfs onmogelijk zouden zijn.”

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers