www.technologieenindustrie.com
MAPLESOFT

MapleSim 2 en Maple 13 taaleditie

De onlangs op de markt gebrachte MapleSim 2 en Maple 13 zijn nu in meerdere talen beschikbaar. Deze producten zijn gebaseerd op de voornaamste technologieën van Maplesoft, waaronder ’s werelds meest geavanceerde symbolische engine en de revolutionaire fysische modelleertechnieken.

MapleSim 2 en Maple 13 taaleditie
Maplesoft heeft voor haar Japanse klanten Japanse versies van zowel MapleSim als Maple geïntroduceerd. Daarnaast zijn er nu 13 Maple talenpakketten verkrijgbaar in de talen Frans, Grieks, Spaans, Chinees, Braziliaans-Portugees en Koreaans.

“In deze lastige tijden zijn tools die snelheid en efficiëntie leveren cruciaal,” stelt Jim Cooper, President en CEO van Maplesoft. “Het combineren van de superieure technologie van MapleSim en Maple met het voordeel van het kunnen werken in de eigen taal, leidt tot nog meer voordelen van deze producten. Technici, onderzoekers en docenten in diverse landen hebben nu een laagdrempelige toegang tot de mogelijkheden die deze nieuwe tools voor ontwerpen, modelleren en voor hoogwaardige simulatie bieden.”
 

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers