www.technologieenindustrie.com
MAPLESOFT

Maplesoft breidt rapid control prototyping mogelijkheden uit via aansluiting op DSpace DS1104 R & D-Controller Board

De connector converteert automatisch high-fidelity MapleSim modellen naar high-performance, real-time toepassingen die draaien op de DSpace DS1104 R & D-Controller Board. Aangezien deze oplossing niet de MathWorks toolchain vereist, kunnen systeemmodellering, control design en real-time implementatie worden uitgevoerd in een enkele omgeving voor een fractie van de kosten.

Maplesoft breidt rapid control prototyping mogelijkheden uit via aansluiting op DSpace DS1104 R & D-Controller Board
Engineers kunnen zich van een snelle werking verzekeren, zonder verlies van model fidelity, door gebruik te maken van efficiënte modelformulering en geoptimaliseerde codegeneratie in MapleSim. MapleSim is een fysisch modellering- en simulatie tool, gebouwd op een fundament van symbolische berekeningstechnologie. Het verwerkt op efficiënte wijze alle complexe wiskunde die deel uitmaakt van de ontwikkeling van engineeringmodellen, inclusief multi-domein systemen, fabrieksmodellering en control design. Met MapleSim kunnen ingenieurs in een fractie van de tijd die het met andere tools zou kosten, high-fidelity, high performance modellen ontwikkelen. In aanvulling op de DSpace DS1104 R & D-Controller Board, kunnen MapleSim modellen ook direct worden geëxporteerd naar Simulink®, LabVIEW en NI VeriStand voor real-time implementatie in hardware-in-the-loop systemen, alsmede in stand-alone toepassingen voor snelle simulaties.

"De lancering van de MapleSim Connector voor DSpace Systems is een belangrijke mijlpaal in de ontwikkeling van onze engineering tools," zegt Paul Goossens, Vice-President Application Engineering bij Maplesoft. "De Maplesoft klanten kunnen direct profiteren door de tijd- en kostenbesparing die het gebruik van dit product met zich meebrengt, en zullen zelfs nog meer voordelen ontdekken als we de samenhang tussen deze krachtige technologieën verder versterken."

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers